Meeleheitel Savisaar lootis Putini parteilt rahalaeva

07. detsember 2016, 07:25
Edgar Savisaar
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161207/NEWS/161209820/AR/0/Edgar-Savisaar.jpg

Kõik praegused Keskerakonna juhid on viimased kuus aastat püüdnud eemalduda neid taagana saatvast koostööprotokollist Vladimir Putini varipartei Ühtse Venemaaga, mis olevat algusest saadik tseremoniaalne.

Mida sisaldab Keskerakonna ja Ühtse Venemaa koostööprotokoll, saad lugeda siit.

Edgar Savisaare kriminaaltoimiku materjalidest selgub aga ebameeldiv fakt: Savisaar ja erakonna toonane finantssekretär Kalev Kallo soovisid 2014. aastal Ühtselt Venemaalt kiirkorras varjatud annetust, saamaks lisaraha Keskerakonna parlamendivalimiste kampaaniasse, kirjutas Postimees.

Pühapäeva, 30. novembri ennelõunal kohtuvad Tallinnas Poska majas Savisaar, Kallo ja kaks vene rahvusest meest: Stanislav Alter (69) ja Viktor Tarassov (65), kelle abil avaneb Savisaarel alusetu lootus saada Ühtselt Venemaalt rahasüst.

Loe edasi Postimehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. December 2016, 07:32

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing