Äripäev • 7. detsember 2016 kell 4:25

Meeleheitel Savisaar lootis Putini parteilt rahalaeva

Edgar Savisaar  Foto: Andres Haabu

Kõik praegused Keskerakonna juhid on viimased kuus aastat püüdnud eemalduda neid taagana saatvast koostööprotokollist Vladimir Putini varipartei Ühtse Venemaaga, mis olevat algusest saadik tseremoniaalne.

Mida sisaldab Keskerakonna ja Ühtse Venemaa koostööprotokoll, saad lugeda siit.

Edgar Savisaare kriminaaltoimiku materjalidest selgub aga ebameeldiv fakt: Savisaar ja erakonna toonane finantssekretär Kalev Kallo soovisid 2014. aastal Ühtselt Venemaalt kiirkorras varjatud annetust, saamaks lisaraha Keskerakonna parlamendivalimiste kampaaniasse, kirjutas Postimees.

Pühapäeva, 30. novembri ennelõunal kohtuvad Tallinnas Poska majas Savisaar, Kallo ja kaks vene rahvusest meest: Stanislav Alter (69) ja Viktor Tarassov (65), kelle abil avaneb Savisaarel alusetu lootus saada Ühtselt Venemaalt rahasüst.

Loe edasi Postimehest.

Hetkel kuum