Arsenali keskuse juht tervitab korruptsioonikomisjoni huvi

Arsenali keskuse kaasomanikud Aadu Oja ja Rain Rosimannus koos abikaasaga keskuse avamisel mullu oktoobris.  Foto: Raul Mee
Äripäev • 24. jaanuar 2017 kell 9:46

Viimastel päevadel kõigis meediakanalites kajastatud Arsenali keskuse müügi teemat kommenteerides leiab keskuse omanik Aadu Oja, et korruptsioonikomisjoni algatatud uurimine on igati mõistlik.

„Linna- või riigiametitega asju ajades peab olema topeltkorrektne ning seetõttu on riigikogu korruptsioonikomisjoni algatus uurida Arsenali keskuse müüki igati mõistlik,“ rõhutab Arsenali kaubanduskeskuse juht Aadu Oja oma kirjalikus kommentaaris Äripäevale.

“Meie oleme avatud koostööks ja saame rahuliku südamega kinnitada, et oleme kogu Arsenali ostuprotsessi jooksul teinud kõik korrektselt. 2012. aastal oli kinnisvaraturu olukord veel üsna raske ning investoreid leida keeruline. Meie, nagu ka teiste potentsiaalsete huviliste jaoks, oli kogu enampakkumise protsess ja tingimused ette teadmata. RKAS on kinnitanud, et Arsenali kirjaliku enampakkumise tingimused olid tavapärased. Usume, et uurimiskomisjon toob selles kinnitust ja me saame taas keskenduda keskuse igapäevasele arendusele,” selgitas Oja.

Hetkel kuum