• Jaga lugu:

  Aasta ettevõtja konkursil selgusid finalistid

  Ärikonsultatsiooni- ja audiitorfirma EY annab tänavu üheksandat korda välja auhinna EY Eesti Aasta Ettevõtja. Rekordilise 1600 osaleja hulgast on tihedas konkurentsis sõelale jäänud kümme parimat.

  EY Eesti Aasta Ettevõtja 2017 nominendid on:
  Arno Kütt ja Peep Kuld (pakiautomaatide ja ?robotite tootja Cleveron AS ning Eesti suurim mööblimüüja, veebikaubamaja ON24 AS)
  Urmas Hiie (Eesti suurim ventilatsiooniseadmete ja -tarvikute tootja ETS Nord AS)
  Tõnis Siigur, Martti Siimann ja Marko Zukker (restoranid OKO, NOA ja Tuljak – OKO Restoranid OÜ)
  Kadri Klaassen ja Rasmus Varunov (Baltikumi suurim laste mänguväljakute ning skatepark’ide tootja, pereettevõte Tiptiptap OÜ)
  Anti Tammo ja Raigo Tammo (Eesti suurim terasprofiil- ja silemetalluste tootja ja eksportija, pereettevõte OÜ T-Tammer)
  Nende seast valib žürii välja laureaadi, kes esindab Eestit juunis Monacos toimuval maailma aasta ettevõtja konkursil. Võitjale antakse tiitel ja auhind üle märtsis pidulikul üritusel Kultuurikatlas.
  Žüriisse kuuluvad: Aavo Kokk (Catella Corporate Finance OÜ), Hans H. Luik (Eesti Ekspress), Marika Priske (Sotsiaalministeerium), Meelis Atonen (Tavid AS), Reet Roos (Inspired Universal McCann OÜ), Viljar Arakas (EFTEN Capital AS) ning eelmise aasta võitja Jevgeni Kabanov (Zero Turnaround).
  Eesti varasemad aasta ettevõtjad:
  Jevgeni Kabanov, ZeroTurnaround juht (2015)
  Jüri Raidla, Advokaadibüroo Raidla Ellex (2014)
  Peeter ja Priit Rebane, BDG Holdings OÜ (2013)
  Ruth Oltjer, Chemi-Pharm AS (2012)
  Priit Alamäe ja Taavi Kotka, Nortal AS (2011)
  Peter Hunt, Wendre AS (2010)
  Indrek Sepp, Pristis AS (2009)
  Jaan Puusaag, Krimelte OÜ (2008)
 • Hetkel kuum

Rimi turundusjuht: kolm suurimat muret on praegu meie inimesed, inimesed ja veel kord inimesed
Uute karmimate piirangute aeg esitab suure väljakutse kaupluste töötajatele, sest iga ukse ette meil turvameest panna ei ole, kirjutab Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.
Uute karmimate piirangute aeg esitab suure väljakutse kaupluste töötajatele, sest iga ukse ette meil turvameest panna ei ole, kirjutab Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Arro.
Wise'i aktsia kiire langus jätkub Tipust –31%
Wise’i aktsia on esimest korda langenud IPO tasemest allapoole pärast seda, kui asutaja Taavet Hinrikus müüs enam kui 100 miljoni dollari eest aktsiaid turuhinnast allpool. Samuti tunnevad investorid muret suureneva konkurentsi pärast, vahendab Bloomberg.
Wise’i aktsia on esimest korda langenud IPO tasemest allapoole pärast seda, kui asutaja Taavet Hinrikus müüs enam kui 100 miljoni dollari eest aktsiaid turuhinnast allpool. Samuti tunnevad investorid muret suureneva konkurentsi pärast, vahendab Bloomberg.
Mitmesse ametisse otsitakse töötajaid riigikogust parema palgaga
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Kõrgeimat töötasu pakutakse arstidele suunatud töökuulutustel, kus keskmine palgapakkumine ületab riigikogu liikmete töötasu, teatas CVKeskus.ee portaalis viimastel kuudel avaldatud avaliku palgaga tööpakkumisi vaadates.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.