• Jaga lugu:

  "Vihaste lindude" looja hakkab Aasias Soome haridust promoma

  Peter VesterbackaFoto: Veiko Tõkman

  Soomlaste uus idufirma koondab ühte portaali kokku kõigi Soome ülikoolide andmed, et selle abiga meelitada riiki kuni 100 000 välistudengit, kirjutas Kauppalehti.

  Väljaande sõnul hakkab idufirma Finn-Ed Hub Aasias turundama Soome kõrgkoole ja haridusteenuseid, tehes seda põhiliselt sotsiaalmeedia vahendusel. Ettevõtte võimalike klientidena on sihikul Hiina mobiilirakenduse WeChat 800 miljonit kasutajat.
  Uuel idufirmal on kontor nii Tamperes kui ka Hongkongis ning projekti konsultant on Rovio marketingiboss Peter Vesterbacka, kirjutas väljaanne. Vesterbackat on juba mõnda aega huvitanud haridusturundus – intervjuus Kauppalehtile prognoosis ta, et 100 000 välistudengit tooks riiki rohkem raha, kui Soome riik kulutab oma ülikoolidele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.