Äripäev • 30. mai 2017 kell 9:12

Elisaga ühinemisel lahkub veel kaks Starmani juhti

Starmani auto  Foto: Erik Prozes

Elisa ja Starmani ühendstruktuur on koostatud ning kuna pole mõistlik funktsioone dubleerida, lahkuvad ettevõttest Starmani Eesti äriüksuse juht Toomas Tiivel ja tehnoloogiadirektor Jaanus Erlemann, teatas Elisa pressiteates.

“Uue struktuuri koostamise käigus lähtusime soovist ühendada mõlema ettevõtte tugevused ja vältida dubleerivate funktsioonide teket ning eesootavad muudatused lähtuvadki uuest ühendstruktuurist,” lausus Elisa ja Starmani juhatuse esimees Sami Seppänen.

Seppäneni sõnul on ettevõtete ühinemise järel kinnitatud kõiki juhtimis- ja funktsioonide tasandeid puudutav ühendstruktuur ning see jõustub alates 1. juunist 2017.

Jaanus Erlemann lahkub ametist 31. mail ning Toomas Tiivel 30. juunil.

Elisa on Põhjamaade juhtiv sideteenuste pakkuja, mille aktsiad on avalikult noteeritud NASDAQ OMX Helsingi börsi suurte ettevõtete nimekirjas. Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti. Elisa Eesti AS käive oli 2016. aastal 99,3 miljonit eurot.

Hetkel kuum