Äripäev • 14 august 2017

Kas Tallinna Kaubamaja kavandab suurtehingut?

Tallinna Kaubamaja Grupi juhatuse esimees Raul Puusepp   Foto: Andres Haabu

Keset suurt suve kulutavad Tallinna Kaubamaja Grupi juhid investeerimispankade uksi, kirjutab Ärileht saadud vihjetest.

Kas Tallinna Kaubamaja kavatseb aktsiaid emiteerida, laenu võtta või võlakirju emiteerida, selleks et Kaubamaja ümberehitust rahastada või käiakse nõu küsimas, mida teha Läti kinnisvaraga? „Praegu meil midagi avaldamis- või kommenteerimisküpset ei ole,” jättis Tallinna Kaubamaja Grupi juhatuse esimees Raul Puusepp Ärilehe küsimustele vastamata.

Üks investeerimispank, kelle jutul väidetavasti käidi, oli Redgate Capital. Selle vanempartner Aare Tammemäe jäi oma kommentaaris samuti üldsõnaliseks: „Suhtleme igapäevaselt paljude oluliste Eesti ettevõtetega. Mitte iga külastus ei tähenda aga automaatselt projekti toimumist."

Kaubamaja Grupil on teadupärast suured plaanid oma lipulaeva Tallinna Kaubamajaga, mis saab ehitustööde käigus praegusest kaks ja pool korda suuremaks

Pikemalt loe Tallinna Kaubamaja võimalikest plaanidest Ärilehest.

Hetkel kuum