Märt Belkin • 18. september 2017 kell 9:54

Enefit Taastuvenergia sai börsidebüütide eksperdist finantsjuhi

Tuulepark  Foto: EPA

Eesti Energia lähiaastatel börsile mineva tütarfirma Enefit Taastuvenergia finantsjuhiks saab Veiko Räim, kes seni tüüris riigifirma energiakaubandust ning on varem investeerimispankurina börsidebüüte nõustanud.

Räim asub uude ametisse oktoobrist, teatas riigifirma Kokku on ta Eesti Energias töötanud üle kaheksa aasta, praegu on ta Eesti Energia energiakaubanduse juht. Enne seda juhtis ta Eesti Energia investorsuhete ja treasury valdkonda.

Pressiteate vahendusel tõi Räim välja, et töötas enne riigifirmaga liitumist investeerimispanganduses Ühendkuningriigis ja Baltimaades ning nõustas mitmeid ettevõtteid ka aktsiate börsil noteerimisel ja võlakapitali kaasamisel.

Taastuvenergiafirma juhatuse esimees Aavo Kärmas rääkis, et võimalik börsileminek eeldab tugeva finantsjuhi olemasolu, kes annaks oma panuse juba ettevalmistusfaasi ja vastutaks tulevikus finantsaruandluse ning investorsuhete eest, kui börsileminek aset leiab.

Hetkel kuum