Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Kuidas toiduga säästa raha ja aega?
Toiduportsjon olgu nii suur, et ei peaks pärast toitu ära viskama.Foto: Raul Mee
Raha ja aega on võimalik säästa ka igapäevast elustiili muutes, tõdes kommunistlikust ühiskonnast pärit Taanis elav toidu raiskamise vastu võitlev Selina Juul Nordic Business Forumil.
„Iga päev läheb raisku kolmandik maailma toidust, sisuliselt pannakse nii iga aasta põlema 50 miljardit dollarit,“ viitas Juul sellele, et elustiili muutusega on võimalik palju ressursse kokku hoida. „Kui lõpetad toidu raiskamise, lõpetad ka oma raha ja aja raiskamise,“ manitses Juul kuulajaid ja lisas, et kui toidu raiskamine lõpetada, saab alles jääva ressursi panna enda hüvanguks kasumit teenima.
Minu Äripäeva kasutamiseks logi sisse või loo konto.