Äripäev • 15 oktoober 2017

Nordical probleeme Oslo ja Spliti lendudega

Nordica lennuk.  Foto: Postimees/Scanpix

Bulgaarlastelt laenatud lennuki mootoririkke tõttu on täna ära jäänud Nordica lennud Oslosse ja Spliti ning probleeme on ka Varssavi lennuga.

Lennuk, mis reisijaid Oslosse ja Spliti pidi viima, on praegu Amsterdami lennujaamas rivist väljas ja vajab remonti, kirjutas Postimees ja märkis, et see lennuk on 146-kohaline Boeing, mida Nordica rendib praegu tihedal eesistumise perioodil Bulgaaria lennukompaniilt Bul Air.

Hommikul ei väljunud ka lend Tallinnast Varssavisse, kuna pardameeskonal ja pilootidel oli lennuaeg täis saanud – kaudselt oli ka selle taga bulgaarlaste Boeing, kuna selle rike oli Nordica graafiku sassi löönud ning sundis lennufirmat liinidel vangerdusi tegema.

Uibo sõnul tegelevad nad praegu aga probleemi lahendamisega ja otsivad võimalusi, kuidas inimesed koju tagasi tuua. "Kõigega tegeleme järgemööda ja kõik probleemid saavad lahendatud ja inimesed koju," rääkis Uibo.

Ta soovitas inimestel pöörduda näiteks Spliti lennujaama teenindusosakonna poole, helistada oma reisikorraldajale või Nordica teeninduskeskuse poole, kes hätta jäänud reisijaid aitavad.

Loe pikemalt Postimehest.

Hetkel kuum