• Jaga lugu:

  Galerii: Kõlvart käis basseini all Allan Kiili otsimas

  Mihhail Kõlvart tutvus Allan Kiili töölauaga Sõle spordikeskuse basseini all. Foto: Andras Kralla

  Äripäeva käest Allan Kiili Sõle spordikeskuse ujula areenimeistri kohale palkamisest kuulnud abilinnapea Mihhail Kõlvartil ei õnnestunud ka eile meistrit tema tööpostilt leida.

  Spordikeskusse üllatusvisiidi teinud spordivaldkonna eest vastutav Kõlvart (Keskerakond) lahkus linnale kuuluvast hallist pettunult. Teda jäi närima, et teist kolmapäeva järjest ei õnnestu altkäemaksu võtmises süüdistatavat endist Tallinna Sadama juhatuse liiget Allan Kiili tema uuelt tööpostilt leida.
  Eelmisel kolmapäeval kell kolm pärastlõunal ei õnnestunud Äripäeval tabada Kiili Sõle spordihallist, kus ta on mõned nädalad areenimeistrina töötanud. Keskuse administraator ütles siis, et pole Kiili täna majas näinud ning ei vastanud ka Kiili telefon, kui administraator sellele helistas. Samuti Sõle keskusse palgatud endine Kesklinna vanem Alar Nääme (Keskerakond), kes alles tänavu linna raha omastamises lõplikult süüdi mõisteti, oli mõlemal korral tööl kohal. 
  Kiil oli Helsingi ujulas
  Samasugune saatus tabas eile Sõle keskuses Kiili taga otsinud Kõlvartit. Keskuse juht Toomas Ristlaan (Keskerakond) ütles, et tegelikult oli Kiil eelmisel nädalal samal ajal tööl, ta oli lihtsalt oma ühes põhilises töökohas – basseini all. Seal aga pole levi ja ka Äripäevaga suhelnud administraator alustas Ristlaane sõnul tööd täpselt kell kolm, mistõttu ei saanudki ta olla Kiili sel päeval näinud.
  Just eile oli aga Kiil Ristlaane sõnul Helsingis ühes linna ujulas end erialaselt koolitamas. Areenimeistrina peab Kiil võtma ka veeproove, jälgima klooritaset vees, sättima vajalike masinate seadistusi. Kuna üks areenimeistri koht viiest on veel täitmata, peab Kiil sobiva kandidaadi leidmisel ka uue töötaja välja õpetama.
  Reidi järel spordikeskusest väljudes tunnistas Kõlvart, et mõtles Kiili palkamisest kuuldes, et see on mingi nali, et ta võeti  kaks nädalat enne valimisi Tallinna linna palgale. Varasemas intervjuus Äripäevale ütles Kõlvart, et tema poleks Kiili palganud.
  Vaata galeriist, milline näeb välja Allan Kiili uus, kuid mürarikas töökoht Sõle basseini all, kus asuvad kõik masinad-mõõdikud, mida ta peab jälgima ja seadistama.
  Sõle spordikeskuse juht Toomas Ristlaan (paremal) peab andma aru keskuses toimuvast abilinnapea Mihhail Kõlvartile.Foto: Andras Kralla
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tõnu Mertsina: jaekaubandus buumib
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Jaekaubanduse kasv on tugev ka ilma välisturistideta ja on võtnud eelmise kümnendi finantskriisi eelsete buumiaastate mõõtmed, kirjutab Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina.
Maailma suurima puuviljafirma taastulemine börsile läks lörri
Täna NYSE börsile tagasi tulnud puuviljafirma Dole aktsia kukkus esimesel börsipäeval emissioonihinnaga võrreldes 9,38%.
Täna NYSE börsile tagasi tulnud puuviljafirma Dole aktsia kukkus esimesel börsipäeval emissioonihinnaga võrreldes 9,38%.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Soome sai täna kirja 765 koroonanakatumist
Meie naaberriigis Soomes tuvastati täna 765 koroonanakatumist, nakkus levib kiiresti aktiivsete noorte seas, kelle osakaal kasvab ka haiglapatsientide seas.
Meie naaberriigis Soomes tuvastati täna 765 koroonanakatumist, nakkus levib kiiresti aktiivsete noorte seas, kelle osakaal kasvab ka haiglapatsientide seas.