• Jaga lugu:

  Galerii: Kõlvart käis basseini all Allan Kiili otsimas

  Mihhail Kõlvart tutvus Allan Kiili töölauaga Sõle spordikeskuse basseini all. Foto: Andras Kralla

  Äripäeva käest Allan Kiili Sõle spordikeskuse ujula areenimeistri kohale palkamisest kuulnud abilinnapea Mihhail Kõlvartil ei õnnestunud ka eile meistrit tema tööpostilt leida.

  Spordikeskusse üllatusvisiidi teinud spordivaldkonna eest vastutav Kõlvart (Keskerakond) lahkus linnale kuuluvast hallist pettunult. Teda jäi närima, et teist kolmapäeva järjest ei õnnestu altkäemaksu võtmises süüdistatavat endist Tallinna Sadama juhatuse liiget Allan Kiili tema uuelt tööpostilt leida.
  Eelmisel kolmapäeval kell kolm pärastlõunal ei õnnestunud Äripäeval tabada Kiili Sõle spordihallist, kus ta on mõned nädalad areenimeistrina töötanud. Keskuse administraator ütles siis, et pole Kiili täna majas näinud ning ei vastanud ka Kiili telefon, kui administraator sellele helistas. Samuti Sõle keskusse palgatud endine Kesklinna vanem Alar Nääme (Keskerakond), kes alles tänavu linna raha omastamises lõplikult süüdi mõisteti, oli mõlemal korral tööl kohal. 
  Kiil oli Helsingi ujulas
  Samasugune saatus tabas eile Sõle keskuses Kiili taga otsinud Kõlvartit. Keskuse juht Toomas Ristlaan (Keskerakond) ütles, et tegelikult oli Kiil eelmisel nädalal samal ajal tööl, ta oli lihtsalt oma ühes põhilises töökohas – basseini all. Seal aga pole levi ja ka Äripäevaga suhelnud administraator alustas Ristlaane sõnul tööd täpselt kell kolm, mistõttu ei saanudki ta olla Kiili sel päeval näinud.
  Just eile oli aga Kiil Ristlaane sõnul Helsingis ühes linna ujulas end erialaselt koolitamas. Areenimeistrina peab Kiil võtma ka veeproove, jälgima klooritaset vees, sättima vajalike masinate seadistusi. Kuna üks areenimeistri koht viiest on veel täitmata, peab Kiil sobiva kandidaadi leidmisel ka uue töötaja välja õpetama.
  Reidi järel spordikeskusest väljudes tunnistas Kõlvart, et mõtles Kiili palkamisest kuuldes, et see on mingi nali, et ta võeti  kaks nädalat enne valimisi Tallinna linna palgale. Varasemas intervjuus Äripäevale ütles Kõlvart, et tema poleks Kiili palganud.
  Vaata galeriist, milline näeb välja Allan Kiili uus, kuid mürarikas töökoht Sõle basseini all, kus asuvad kõik masinad-mõõdikud, mida ta peab jälgima ja seadistama.
  Sõle spordikeskuse juht Toomas Ristlaan (paremal) peab andma aru keskuses toimuvast abilinnapea Mihhail Kõlvartile.Foto: Andras Kralla
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Sille Pettai: rohepööre vajab heas mõttes survet
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Me ei saa eeldada, et ühiskonna meel muutub pelgalt riigi võetud rohepöörde eesmärkide najal. Vajame sotsiaalset ja seadusandlikku survet ning raami, kirjutab SmartCapi fondijuht Sille Pettai Äripäeva idufirmade portaalis foundME.
Madara käive paisus viiendiku, kasum kasvas ja kasvueemärgid püsivad
Läti kosmeetikatootja MADARA Cosmetics kasvatas eelmisel aastal käivet 20 protsenti ning puhaskasum kasvas aastaga 6,5 protsenti.
Läti kosmeetikatootja MADARA Cosmetics kasvatas eelmisel aastal käivet 20 protsenti ning puhaskasum kasvas aastaga 6,5 protsenti.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pandeemia pani Aldo Järvsoo keskeakriisi pausile: unustage ära, teen oma asja edasi
Värskes Äripäeva raadio saates "Läbilöök" on hinnatud Eesti moekunstnik ja ettevõtja Aldo Järvsoo, kelle viisid moeni juhuslikult võidetud konkursid keskkoolis. Ligi 30 aastat hiljem ehk vahetult enne koroonaviiruse saabumist aga plaanis Järvsoo suurt elumuutust, mis tähendanuks moekunstist loobumist. Pandeemia lükkas identiteedikriisi edasi.
Värskes Äripäeva raadio saates "Läbilöök" on hinnatud Eesti moekunstnik ja ettevõtja Aldo Järvsoo, kelle viisid moeni juhuslikult võidetud konkursid keskkoolis. Ligi 30 aastat hiljem ehk vahetult enne koroonaviiruse saabumist aga plaanis Järvsoo suurt elumuutust, mis tähendanuks moekunstist loobumist. Pandeemia lükkas identiteedikriisi edasi.
Enefit Green investeerib viie aastaga poolteist miljardit eurot
Riigi enamusosalusega Enefit Green otsustas suurendada seniseid taastuvenergeetikasse investeerimise plaane kaks korda ning kasvatada tootmisportfell viie aastaga neljakordseks.
Riigi enamusosalusega Enefit Green otsustas suurendada seniseid taastuvenergeetikasse investeerimise plaane kaks korda ning kasvatada tootmisportfell viie aastaga neljakordseks.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.