• Jaga lugu:

  Lätlaste airBaltic müüs osa boonusprogrammist

  airBalticu lennuk.Foto: Scanpix/Reuters

  Lätlaste lennufirma airBaltic tütarettevõte, püsikliendiporgrammi vahendav SIA Pins.co müüs oma äri väljaspool Balti riike ja Soomet, teatas lätlaste majandusleht Dienas Bizness.

  Pins.co'st eraldunud uut ettevõtet Pins juhivad jaapani ettevõtjad Ryuji Nakamura ja Shigeki Tanaka ning Pinsi looja ja tegevdirektor Gabi Kool. Firmale kuulub Pinsi kaubamärk ja tehnoloogia väljaspool Balti riike ja Soomet, vahendas väljaanne.
  Senine Pins.co keskendub Balti riikidele ja Soomele ning jätkab seniste klientidega. Kool selgitas väljaandele, et kõiki Pinsi punkte, mida on kogutud Baltimaades ja Soomes, saab kasutada kogu maailmas.Tehingu hinda ei avalikustatud, kuid Kool nentis, et see oli mõlemale osapoolele hea kaup.
  Pins.co omanikuna jätkab endiselt airBaltic, kes jätkab senise lojaalsusprogrammi arendamist. Praegu on selle programmiga liitunud 2,4 miljonit Balti riikide ja Soome klienti. Pins on airBalticu klientidele loodud programm - mida rohkem lendamist, seda suuremad on privileegid, näiteks tasuta pagas, väljaspool järjekorda liikumine, reserveeritud iste jm.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
S&P 500 aktsiaindeks tõusis uude ajaloolisse tippu
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
USA peamine aktsiaindeks S&P 500 tõusis täna ettevõtete head majandustulemuste tõukel 0,3%, jõudes uude ajaloolisse tippu: 4549,78 punkti.
Eesti sadamate kaubamaht kasvas üheksa kuuga jõuliselt
Statistikaameti andmetel suurenes Eesti sadamate kaubamaht selle aasta üheksa kuu jooksul võrreldes eelmise sama perioodiga 9%.
Statistikaameti andmetel suurenes Eesti sadamate kaubamaht selle aasta üheksa kuu jooksul võrreldes eelmise sama perioodiga 9%.
CybExer: Töötaja on väärt head palka ja suurepärast motivatsioonipaketti
CybExer Technologies OÜ lahendab nii maailma juhtivate suurriikide kui ka korporatsioonide küberjulgeoleku probleeme, pakkudes kõige keerulisemaid õppusi, testkeskkondi oma küberharjutusväljal ja arendab selle tarbeks tarkvara. Hetkel on lisaks käsil hoopis teistsugune väljakutse – leida häid töötajaid.
CybExer Technologies OÜ lahendab nii maailma juhtivate suurriikide kui ka korporatsioonide küberjulgeoleku probleeme, pakkudes kõige keerulisemaid õppusi, testkeskkondi oma küberharjutusväljal ja arendab selle tarbeks tarkvara. Hetkel on lisaks käsil hoopis teistsugune väljakutse – leida häid töötajaid.