Utilitase soojusfirmad said uue juhi

16. mai 2018, 09:39
Andres Veske
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180516/NEWS/180519773/AR/0/AR-180519773.jpg

Energiakontserni Utilitas kuuluvate soojusettevõtete ASi Utilitas Tallinn ja ASi Utilitas Eesti uueks juhatuse liikmeks ning juhatuse esimeheks kinnitati Andres Veske.

Vastavalt ettevõtete nõukogude otsusele asub senine juhatuse esimees Priidu Nõmm mõlema ettevõtte nõukogu esimehe ametikohale, teatas Utilitas.

Alates eilsest ametisse astunud Veske oli viimastel aastatel Silpower ASi (endine AS Sillamäe SEJ) juhatuse liige ning enne seda juhtis ta üle kümne aasta Viru Keemia Gruppi kuuluvaid energiaettevõtteid. Alates 2006. aastast kuulub ta Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühingu juhatusse, olles alates 2012. aastast selle juhatuse esimees.

Alates 2000. aastast Utilitase ettevõtetes kommertsvaldkonna võtmepositsioonidel ning juhatuse esimehena töötanud Priidu Nõmm ütles, et soovib rohkem keskenduda kontserni strateegilistele küsimustele.

Utilitas Tallinna ja Utilitas Eesti juhatustesse kuuluvad lisaks Veskele Aulis Meitus ja Janek Trumsi. Lisaks Priidu Nõmmele kuuluvad Utilitas kontserni soojusettevõtete nõukokku Priit Koit ja Kristjan Rahu. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. May 2018, 09:39

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing