Äripäev • 16 mai 2018

Utilitase soojusfirmad said uue juhi

Andres Veske  Foto: Raul Mee

Energiakontserni Utilitas kuuluvate soojusettevõtete ASi Utilitas Tallinn ja ASi Utilitas Eesti uueks juhatuse liikmeks ning juhatuse esimeheks kinnitati Andres Veske.

Vastavalt ettevõtete nõukogude otsusele asub senine juhatuse esimees Priidu Nõmm mõlema ettevõtte nõukogu esimehe ametikohale, teatas Utilitas.

Alates eilsest ametisse astunud Veske oli viimastel aastatel Silpower ASi (endine AS Sillamäe SEJ) juhatuse liige ning enne seda juhtis ta üle kümne aasta Viru Keemia Gruppi kuuluvaid energiaettevõtteid. Alates 2006. aastast kuulub ta Eesti Jõujaamade ja Kaugkütte Ühingu juhatusse, olles alates 2012. aastast selle juhatuse esimees.

Alates 2000. aastast Utilitase ettevõtetes kommertsvaldkonna võtmepositsioonidel ning juhatuse esimehena töötanud Priidu Nõmm ütles, et soovib rohkem keskenduda kontserni strateegilistele küsimustele.

Utilitas Tallinna ja Utilitas Eesti juhatustesse kuuluvad lisaks Veskele Aulis Meitus ja Janek Trumsi. Lisaks Priidu Nõmmele kuuluvad Utilitas kontserni soojusettevõtete nõukokku Priit Koit ja Kristjan Rahu. 

Hetkel kuum