• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: noored streigivad ja Keskerakond kaalub maailmavaadet

  Hiljuti Keskerakonna juhatusest lahkunud Raimond Kaljulaid.Foto: Andres Haabu

  Hommikuprogrammis tuleb arutlusele viimase nädala kõige põletavam teema – Eesti poliitmaastiku parempööre, mistõttu küsime Keskerakonna poliitikult Raimond Kaljulaidilt, mis toimub tema koduerakonna maailmavaatega.

  Samuti on stuudios noorte kliimastreigi eestvedaja Kristin Siil ja digitaalse e-eestluse uus juht Ott Vatter.
  Saadet juhivad Allan Rajavee ja Ken Rohelaan.
  Päev jätkub nelja saatega:
  11.00–12.00 „Äripäev eetris“. Nädala kuumimate teemade üle arutlevad Äripäeva ajakirjanikud Indrek Mäe, Rivo Sarapik ja Viivika Rõuk. Vaatame tagasi, kuidas keris edasi poliitetendus pärast valimisi ja mis on vahepeal toimunud rahapesulainetel.
  12.00–13.00 „Digiturunduse praktikum“. Esimeses saates tuleb juttu sellest, kuidas eestlased said Google’i Dublini kontorisse tööle ning mis nad seal tegid ja õppisid. Teises pooles jagatakse konkreetseid nõuandeid Google Adwordsi konto haldamisest, märksõnade lisamisest, testimisest ja optimeerimisest ning klikihindadest. Saates on külas Google Premier Partneri agentuuri ePPC koolitaja Karl Pae. Saatejuht on DreamGrow Digitali juht ja asutaja Priit Kallas.
  13.00–14.00 „Fookuses on kindlustus“. Räägime elukindlustuse teemal ehk kuidas tagada pere finantsturvalisus, kui üks ülalpidaja jääb töövõimetuks või sureb. Kui auto ja kodu kindlustamist peavad inimesed loomulikuks, siis enda pere, tervise ja toimetulekuga seotud riskide kindlustamist ei tähtsustata veel piisavalt. Aga miks see nii on ja kes kindlasti peaksid elukindlustuse tegema? Sellest räägivad Compensa Elukindlustuse müügi- ja kliendihaldusjuht Merle Kollom, Mandatum Life'i võtmekliendi nõustaja Taavo Annus ja Swedbanki elukindlustuse valdkonnajuht Kadri Rumm. Saadet juhib Liis Amor.
  15.00–16.00 „Ettevõtlusraadio“. Kuidas motiveerida töötajaid ühise eesmärgi nimel panustama? Üks võimalus on osalusoptsioonid, millest räägib Levikom Eesti OÜ tegevjuht Peep Põltsamm, kes on osalenud osalusoptsiooni seadusandluse väljatöötamise aruteludel. Saatejuhid on Swen Uusjärv ja Mart Opmann.
  Kuula raadiot otse SIIT.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Adam Erki Enok: elekter on kallis. Aga kes investeeriks tootmisesse, kui hind võib nulli kukkuda?
Elektri hind on kõrge ja kahjustab nii ettevõtete konkurentsivõimet kui ka eraisikute toimetulekut. Erakond Isamaa on välja hüüdnud plaani hinda kunstlikult alla tuua, kuid see ei lahenda olukorda, kus tootmisvõimsusi on lihtsalt puudu. Vaja oleks hoopis mehhanismi, mis julgustaks uutesse tootmisseadmetesse investeerimist, kirjutab päikesepaneelide tootearenduse spetsialist Adam Erki Enok.
Elektri hind on kõrge ja kahjustab nii ettevõtete konkurentsivõimet kui ka eraisikute toimetulekut. Erakond Isamaa on välja hüüdnud plaani hinda kunstlikult alla tuua, kuid see ei lahenda olukorda, kus tootmisvõimsusi on lihtsalt puudu. Vaja oleks hoopis mehhanismi, mis julgustaks uutesse tootmisseadmetesse investeerimist, kirjutab päikesepaneelide tootearenduse spetsialist Adam Erki Enok.
Metallid kukkusid halvimasse kvartalisse pärast eelmist finantskriisi
Tööstusmetallide alamindeks on teises kvartalis langenud 26%, mis on suurima langus alates 2008. aasta lõpust. Langusele pöördusid metallid pärast Föderaalreservi 0,75protsendipunktist intressimäära tõstmist.
Tööstusmetallide alamindeks on teises kvartalis langenud 26%, mis on suurima langus alates 2008. aasta lõpust. Langusele pöördusid metallid pärast Föderaalreservi 0,75protsendipunktist intressimäära tõstmist.
Baltika juht lahkub ametist
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Baltika juhatuse esimees Flavio Perini lahkub poolte kokkuleppel ametist, uueks juhiks saab senine juhatuse liige Brigitta Kippak.
Soome tarbijate usk tulevikku varises kokku
Kui tänavu peaks Soome reisijate häälekat vestlust Tallinna tänavatel väheks jääma, siis pole imestada midagi: tarbijate nii nõrka kindlust majandusolukorra suhtes sealne statistika ei mäletagi.
Kui tänavu peaks Soome reisijate häälekat vestlust Tallinna tänavatel väheks jääma, siis pole imestada midagi: tarbijate nii nõrka kindlust majandusolukorra suhtes sealne statistika ei mäletagi.
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim logistika-, metalli- ja puidusektorit
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim Eesti logistika-, metalli- ja puidusektorit, kus teistest riikidest pärit asenduskaubad on enam kui veerandi võrra kallimad, selgub Arenguseire Keskuse lühiraportist.
Venemaa ja Valgevene kaupade impordi täielik lõpetamine mõjutaks enim Eesti logistika-, metalli- ja puidusektorit, kus teistest riikidest pärit asenduskaubad on enam kui veerandi võrra kallimad, selgub Arenguseire Keskuse lühiraportist.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.