Rivo Sarapik • 26. aprill 2019 kell 21:00
Uudised
Ainult tellijale

Karoli Hindriksi kannapööre pärast 20 aastat: sain kolleegidelt ikka korraliku vihmasaju

Karoli Hindriks alustas ettevõtluses 1999. aastal. Pehmete helkurite tootmine tegi ta kiiresti tuntuks.  Foto: Andres Teiss/Jobbatical

Pikka aega ettevõtja ja juhina tegutsenud Karoli Hindriks räägib esmaspäevases Äripäeva raadio saates "Juhi jutud", et tegi oma juhtimisstiilis kaks aastat tagasi kannapöörde – kolleegide tõttu ja abiga.

Juhtimine tuli tema ellu juhuslikult. 16aastaselt alustas ta ettevõtjana, sai tuntuks ning käivitas hiljem näiteks telekanaleid MTV ja Fox. Meeskonnad olid tal küll ümber, kuid alles 20 aastat hiljem ja oma viimases ettevõttes, tööseikluste turgu loovas Jobbaticalis jõudis talle kohale teadmine, et midagi on valesti.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum