Allan Rajavee • 25. september 2019 kell 12:04
Uudised
Ainult tellijale

Raivo Kütt: elektrimootorid ei päästa maailma

Amserv Grupi juhi Raivo Küti sõnul on Saksamaa autotööstusel ees väga keerulised ajad, kuna Euroopa majandusmootori autotootjad pole suutnud tuua alla heitgaaside emissoone ja seisavad silmitsi kümnetesse miljarditesse ulatuvate trahvidega.   Foto: Raul Mee

Arvestades praegust majanduse jahtumist ja kliimaeesmärke, leidis Amservi tegevjuht Raivo Kütt Äriplaanil 2020, et elektrimootorid ei päästa maailma ja autotootjatel seisavad ees ajaloo suurimad väljakutsed.

Autoturu käekäik iseloomustab kõige kiiremini majanduse tõusu või langust, sest sisemajanduse koguprodukti muutus on käinud juba aastaid automüügiga ühte sammu, ütles Kütt.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum