Äripäev • 2. oktoober 2019 kell 9:29
Uudised
Ainult tellijale

Rikaste TOPi jõudnud krüptoärimehed kasvatavad Narvas äri

Ivan Turõgin ja Vitali Pavlov.  Foto: Burfa Tech

Mullu esimeste krüptoärimeestena Rikaste TOPi jõudnud Sergei Potapenko ja Ivan Turõgin laiendavad oma Narva Enefit Tehnoloogiaparki ehitatud andmetöötluskeskuse praeguselt 4 megavati suuruselt võimsuselt 7 megavatini, teatas ettevõte.

Tänavu suvel valminud ja üle 10 miljoni euro investeeringuid nõudnud Burfa Techi andmetöötluskeskuse esimene etapp on ettevõtte tootejuhi Vitali Pavlovi sõnul edukalt läbinud kõik testid, saanud kasutusloa ning klientide poolt väga hästi vastu võetud, seisab pressiteates. Pavlovi sõnul tõuseb uute võimsuste käikuandmise järel Narvas Burfa antud valdkonna tipptegijate hulka Euroopa Liidus nii kasutatava koguvõimsuse kui teenuste mahu osas. Keskuse järgmine etapp valmib kava kohaselt 2020. aasta kevadtalvel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum