Kristjan Pruul • 10 oktoober 2019
Uudised
Ainult tellijale

Imre Rammul müüb oma elutöö

Eesti erameditsiini tehakse suurinvesteering: Eesti-Rootsi 20 miljoni eurose investeeringu toel kerkib Tallinna kesklinna peamiselt Confido erakliinikute jaoks eraravikeskus Pharma Plaza.  Foto: Andras Kralla

Eesti meditsiiniettevõte Confido laiendab pakutavaid teenuseid ja ostis sel puhul Imre Rammuli perenõuandla, mille tuntuim teenus on perearsti nõuandetelefon 1220.

OÜ Arstlik Perenõuandla on osutanud meditsiiniteenuseid alates 1993. aastast, lisaks perearsti ja lasteabi nõuandeliinide teenusele pakutakse psühhiaatri ja seksuoloogi teenuseid ning abi pere- ja suhteprobleemide lahendamisel.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum