Jaanus Vogelberg • 1 detsember 2019
Uudised
Ainult tellijale

Nädala lood: ehitajaga kembelnud pere Kolgata tee ja Coop Panga taak

Avo Pärtel näitab oma maja, kus ehitati kaldkatuse asemel silekatus renniga.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Lõppeval nädalal huvitasid Äripäeva lugejaid enim hallitava ja seenetava katusealusega maja tõttu ehitajaga vaielnud pere saaga, börsile tulnud Coop Panga tegevust kajastanud artiklid ning intervjuu Äripäeva edukate ettevõtete edetabeli TOP 100 võitnud LTH-Baasi tegevjuhi Anton Maljuginiga.

Hallitava ja seenetava katusealusega maja tõttu ehitajaga vaielnud pere sai küll kohtus võidu, kuid 26 000 euro suurusest kahjuhüvitisest tuleb neil suu ikkagi puhtaks pühkida, sest alguses jättis kohus hagi tagamise rahuldamata ning hiljem lõpetas kohtutäitur ettevõtte likvideerimise tõttu ka täitemenetluse.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum