Allan Rajavee • 6. aprill 2020 kell 15:01
Uudised
Ainult tellijale

Ministeeriumi rahaga olümpiat ERRi ekraanile ei osteta

ERRi juhatuse esimees Erik Roose pole kindel, kas Tokyo olümpia üldse mahuks ERRi kanalitesse, mis on juba tänavu edasilükkunud spordiülekandeid täis.   Foto: LIIS TREIMANN

Eelmisel nädalal valitsuse pressikonverentsil järgmise aasta Tokyo olümpia ülekannete soetamist ERRile välja pakkunud kultuuriminister Tõnis Lukas tõdes nüüd, et olümpia näitamine on ERRi otsus, millesse valitsus ega minister ei sekku.

Kuigi erakonda Isamaa kuuluv kultuuriminister tõdes, et on rahvusringhäälingu usku, astus ta siiski natuke üle joone. “Olümpiamängud on alles järgmisel aastal ning kriisipaketi sisust kõneldes laiendasin teemat pressikonverentsil liigselt,” nentis Lukas, kes lisas, et kriisipaketti järgmise aasta olümpiaülekannete teemat ei tule.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum