Äripäev • 21. mai kell 14:01
Uudised
Ainult tellijale

Raadiohommikus koroonavõlakirjad ja uued suunad meediaäris

Endine Eesti Panga juht Ardo Hansson.  Foto: Raul Mee

Nädala viimane hommikuprogramm võtab jutuks Euroopa Liidu liikmesriikide üha tugevamalt koroonavõlakirjade emiteerimise soovi, mida on toetama asunud ka Saksamaa.

Kas koroonavõlakirjad on Eestile kasulikud, kuidas me saaksime neist hoiduda ning kas nendesse panustamise asemel oleks hoopis mõistlik kõigepealt oma laenukoormus teistele Euroopa riikidele järele viia? Mis juhtub siis, kui koroonavõlakirjasid ei emiteerita, arvestades, et Itaalia on Euroopa suuruselt kolmas majandus ning iseseisvalt laenata ei suuda – kas Euroopa solidaarsus on ohus? Sellest kõigest räägime endise Eesti Panga presidendi Ardo Hanssoniga.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum