Henry Mölder • 10. september 2020 kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Nortal ostis Saksamaa IT-firma

Nortali Saksamaal tehtud tehingu asjaosalised ühel pildil: Nortali suuromanik ja juht Priit Alamäe ning arvuti vahendusel Nortali äri Saksa juht Taavi Einaste ja Saksa IT-firma Schütze juht Ole Behrens-Carlsson.  Foto: Liis Treimann

Eesti IT ettevõte Nortal AS ostis ära Saksa IT ettevõtte Schütze, tehingu abil loodetakse käive Saksamaa turul mõne aastaga enam kui kahekordistada ehk tõsta 50 miljoni euroni. Ostetud ettevõtte selle aasta käive tuleb 18 miljonit eurot.

Saksamaa kasvupotentsiaal on meeletu. Kui meil on variant, kas paneme tänasel päeval 10 miljonit Balti riikidesse või Saksamaale, siis muidugi Saksamaale, ütles 2018. aastast Saksamaa turul tegutsenud Nortali juht ja suuromanik Priit Alamäe.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum