Logistikauudised.ee  • 12. september 2020 kell 16:00
Uudised
Ainult tellijale

Logistikuid ootab hirmuäratav ülesanne: COVID-19 vaktsiini transport

Logistikasektorit ootab ees hirmuäratav ülesanne: COVID-19 vaktsiini tarnimine tehastest maailma erinevatesse piirkondadesse. Nagu näitab vastav uuring, saab see olema kohati võimatuna tunduv ülesanne, kirjutab Äripäeva teemaveeb logistikauudised.ee

Foto: Pixinio/Bicanski CC0

Koroonaviiruse vastane võitlus pole ainult farmaatsiatööstuse probleem. Kui COVID-19 vaktsiin on leiutatud ja toodetud, läheb võtmeroll logistikasektori kätte. Selgub aga, et COVID-19 vaktsiini tarnimine tehastest maailma erinevatesse piirkondades asuvatesse maapiirkondadesse võib osutuda äärmiselt keeruliseks, kuna viaale tuleb hoida väga külmal temperatuuril.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum