Allan Rajavee • 19. oktoober 2020 kell 7:03
Uudised
Ainult tellijale

Valgevenes vahistati Eesti IT-ettevõtte omanik

Eesti IT-ettevõtte Bamboo Group OÜ juht ja üks omanik Vladislav Herchykau  Foto: Pressimaterjalid

Laupäeval vahistati Valgevene võimude poolt Minskis traditsioonilise naiste ja tudengite marsi käigus 40 inimest, nende hulgas Eesti IT-ettevõtte Bamboo Group OÜ juhatuse esimees ja üks omanikke Vladislav Herchykau.

Valgevene Inimõiguste Keskuse “Viasna" andmetel peeti laupäeval Minskis toimunud traditsioonilise naiste ja tudengite marsi raames kinni 40 inimest. Inimõiguste organisatsiooni kodulehel avaldatud vahistatute nimekirjast selgub, et üks kinnipeetutest oli Eesti IT-ettevõtte Bamboo Group OÜ juht ja üks omanikke Vladislav Herchykau.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum