• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?

  Kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark annab Äripäeva raadio hommikuprogrammis ülevaate kinnisvaraturu arengutest.Foto: Andras Kralla

  Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.

  Külalistena astuvad stuudios üles kinnisvaraanalüütik Tõnu Toompark, kiirelt kasvav ehitus- ja arendusettevõtja Kristjan Mitt ning börsiajakirjanik Anu Lill. Hommikut veavad Rivo Sarapik ja Meelis Mandel.
  Saatepäev jätkub järgmiste saadetega:
  10.00-11.00 "Minu karjäär". Nordea Eestis töötab igapäevaselt ligi 800 inimest. Saates räägime, millised on töötajate arenguvõimalused ning mille alusel töötajaid meeskondadesse otsitakse. Oma karjääriloo räägivad 20-aastase Nordeas töötamise kogemusega Kaja Kibena, tiimijuht rahapesu tõkestamise osakonnast, ning 2018. aastal liitunud krediidianalüütik Kristjan Kangro. Värbamisest ja organisatsioonikultuurist räägib lähemalt ka värbaja Eha Täht. Saadet juhib Mai Kroonmäe.
  11.00-12.00 "Kuum tool". Kuumale toolile istub Viru Keemia Grupi (VKG) juht Ahti Asmann. Juttu tuleb VKG suurtest plaanidest Lüganuse vallas, kliimast, energiast, põlevkivi tulevikust ja vaidlustest. Küsimusi esitab Martin Teder.
  13.00-14.00 "Tööstusuudised eetris". Saksamaa võttis juunis vastu uue tarneahelaseaduse, mille kohaselt peavad Saksamaa suurfirmad alates 2023. aastast tagama, et nende väärtusahelas olevad tarnijad järgiksid inimõigusi ja teisi kestliku majandamisega seotud põhimõtteid. Saates on külas EASi ekspordinõunik Saksamaal Tiina Kivikas, kellega räägime nii uuest seadusest, roheteemadest, Saksamaa majandusest ja ettevõtetest. Saadet juhib Harro Puusild.
  15.00-16.00 "Lavajutud". Seekordne saade on lindistatud 2021. aasta augusti lõpus toimunud Pärnu juhtimiskonverentsil. Kuulete Äripäeva ajakirjaniku ja raadiosaate „Juhi jutud“ saatejuhi Rivo Sarapiku esinemist. Ettekandes räägib ta sellest, millest sõltub õnn ning kas õnn on inimõigus või eeldab salateadmiste tundmist. Selleks otsib ta vastuseid nii läänest kui idast.
  Saate teises pooles kuulete linnastrateegi Pärtel-Peeter Pere esinemist. Ta rääkis sellest, mida on Eestil õppida Põhjamaadelt ja Euroopa linnadelt, et arendada linnaruumi ja meelitada ligi rahvusvahelisi töökäsi ja investoreid. Moderaator oli Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.
  Kuulake Äripäeva raadiot Tallinnas ja Harjumaal 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.
  Kuulamislingi ja nädala saatekava leiate siit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ajakirjanik: kuidas helistada Härra või Proua Pärnumaale?
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Uued MacBookid panid Apple aktsia tõusma
Esmaspäeval esitles Apple kahte uut MacBook Pro sülearvutit, uusi AirPods juhtmevabasid kõrveklappe ning muusika tellimise teenust, vahendab Reuters.
Esmaspäeval esitles Apple kahte uut MacBook Pro sülearvutit, uusi AirPods juhtmevabasid kõrveklappe ning muusika tellimise teenust, vahendab Reuters.
Baltic Agro Machinery saab uue juhi
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Reformierakond vandus Keskerakonnale alla
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.