Romet Kreek • 12. juuli 2012 kell 7:34

Kati Kusmin läheb Baltika juhatusse

Baltika juhatuse uueks liikmeks saab alates 1. oktoobrist 2012 Kati Kusmin, kes asub juhtima ettevõtte müügi- ja turundusdivisjoni, teatas Baltika börsile.

Uues ametis hakkab Kusmin vastutama Baltika brändide Monton, Mosaic, Ivo Nikkolo ja Baltman müügi- ja turundusstrateegia ning Baltika uute müügikanalite strateegia arendamise eest.

Baltika juhatuse liikmetena jätkavad peadirektor Meelis Milder, brändingu ja jaekaubanduse arendusdirektor Maire Milder, finantsdirektor Maigi Pärnik ning tootedivisjoni direktor Andrew James David Paterson.

Kati Kusmin on hinnatud kaubandusvaldkonna juht, kes on töötanud Eesti Tarbijateühistute Keskühistus, ASis Kalev ja ASis Kalev Chocolate Factory, ASis Tallina Kaubamaja, ASis Hotell Olümpia ja ASis Reval Hotelligrupp.

„Mul on väga hea meel nimetada alates 1. oktoobrist Kati Kusmin meie müügi- ja turundusdivisjoni juhiks," ütles Baltika juhatuse esimees Meelis Milder. "Baltika eesmärk on järgmistel aastatel lisada ennast tõestanud brändikollektsioonidele rahvusvaheline turundusvõimekus ja täiustada meie 100 ja enama poe külastajate ostukogemust."

Lisaks jaevõrgule paneb Baltika järgmistel aastatel olulist rõhku multikanalite arendamisele: kõrvuti traditsioonilise hulgimüügi kasvatamisega on ettevõte valmis tegema pakkumisi rahvusvahelistele frantsiisi- ja kontsessioonioperaatoritele ja kasvama e-kaubanduses. Milderi sõnul on Baltika uue töö jaoks tahtnud tuua ettevõttesse välist parimat kogemust ning Kati senine töökogemus ja saavutused on teinud temast parima kandidaadi.

„Baltika on loonud ja arendanud välja tugeva arengupotentsiaaliga rõivabrändid ning viimase pooleteise aasta jooksul viinud  läbi suure jaevõrgu restruktureerimise," ütles Kusmin. "Mul on hea meel liituda Baltika meeskonnaga ja pühenduda Montoni, Mosaici, Baltmani ja Ivo Nikkolo tänastele ja homsetele klientidele stiilse rõivastuse ja parima ostukogemuse pakkumisele kõigil Baltika sihtturgudel. Soovin anda panuse Eesti ettevõtte julgete rahvusvaheliste eesmärkide saavutamisele – kindlustada Baltika kui juhtiva moekaubandusettevõtte positsioon koduturul Baltimaades, toetada kasumlikku kasvu Venemaal ja Ukrainas ning areneda multikanalite kaudu uutele turgudele,“ ütles Kusmin.

Hetkel kuum