• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  IRLi topeltvõit

  Võit

  Valimiskünnisega maadleva IRLi äsjased saavutused on üllatavad, leiab arvamustoimetaja Vilja Kiisler.

  Kersti Kaljulaidi IRLi presidendina esitleda oleks ülekohtune – juhul, kui ta poleks oma meeskonna ülemaks teinud Tiit Riisalo, IRLi kunagist peasekretäri. Sellega sai avalikkus signaali, et Kaljulaiu sidemed erakonnaga, kes ta kunagi Euroopa kontrollikotta saatis, pole katkenud.
  Juhan Partsi lähetamisega Euroopa kontrollikotta Kersti Kaljulaidi asemele saavutab IRL aga topeltvõidu. Ootuspärane olnuks nimelt, et sotsid hakkavad nüüd ajama Rannar Vassiljevit. Ja tegelikult võinuks ju Reformierakondki taas omadki parimad ette lugeda: Maris Lauri ja Aivar Sõerd oleksid igatahes vägagi sobivad nimed. Ja siis on neil ju veel supermees Jürgen Ligi, kes sobib ükskõik mis ametikohale.
  Aga kõik see jauramine jäi ära. Valitsuse ootamatu üksmeel oli üllatav, ei saa salata.
  Noh, võib-olla ongi hea – Eesti ühiskonnas on märksa põletavamaid probleeme kui presidendi ja kontrollikoja liikme isik. Lihtsalt hämmastav on see, kuidas üks täiesti marginaliseeruv erakond, mis arvamusküsitlustes maadleb valimiskünnisega, on saanud kaks kaalukat punktivõitu. Mõlemad kõlbavad tulevastes valimiskampaaniates kasutada.
  Sotside selgrootus isegi kuigivõrd ei üllata, küll aga hundi hingeeluga oravate asumine lambanahka. Mitte ei saa aru, mis neil hakkas. Hakka või kahtlustama, et sellal kui ajakirjandus unustab ennast Partsu vanu patte meelde tuletama, toimetatakse vaikselt ära mõni teine, hoopis tähtsam asi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tallinna börs pani nädalale rohelise punkti
Kõik kolm Balti börsi lõpetasid nädala plusspoolel; enim tõusis Tallinna indeks.
Kõik kolm Balti börsi lõpetasid nädala plusspoolel; enim tõusis Tallinna indeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.