Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Ainar Leppänen: enda raha tuleb ka endal kaitsta

Kui seni on turvalisuse tagamine olnud peamiselt pangadus- ja finantsteenuse osutajate pärusmaa – ja jääb selleks muidugi ka edaspidi, – siis nüüd peavad järjest hoolikamalt oma raha kaitsmisse suhtuma ka inimesed ise, kirjutab SEB juhatuse liige Ainar Leppänen.

Ainar Leppänen.  Foto: SEB

Oleme harjunud, et meie peamised raha turvalisusega seotud kohustused on seisnenud selles, et mitte kirjutada pangakaardile selle PIN-koodi ja mitte avaldada seda kolmandatele isikutele, samuti selles, et uuendada pangas perioodiliselt oma kontaktandmeid.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum