Arvamused
Ainult tellijale

Mari Karja, Jaanus Sildam: kuidas võidelda pahatahtliku pankrotiavalduse vastu?

Pahatahtlik pankrotiavaldus on ettevõtte kahjustamise vorm, mille vastu saab teadlikult ja õigeaegselt tegutsedes võidelda, kirjutavad advokaadibüroo Sorainen juristi abi Jaanus Sildam ja advokaat Mari Karja, kes on ka justiitsministeeriumi maksejõuetusrevisjoni töörühma liige.

Mari Karja.  Foto: Kaupo Kikkas
Jaanus Sildam.  Foto: Kaupo Kikkas

Hiljuti kirjutas Äripäev, et mitme puidusektori ettevõtja sõnul pole seis enam nii roosiline kui kevadel – saneerimised, pankrotid, koondamised ja tüssata saamised muudavad uue kriisi ootuses vaevlevad ettevõtjad murelikuks. Õli valab tulle see, kui mõni koostööpartner, konkurent või koguni endine juhatuse liige on otsustanud hakata ettevõtet pahatahtlikult pankrotti ajama. Mida sellises olukorras teha?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum