Kai Realo • 5. oktoober kell 14:01
Arvamused
Ainult tellijale

Kai Realo: kas kukume langevarjuta või avab keegi selle?

Kai Realo  Foto: Raul Mee

Koroonaviirus on nähtamatu ning seni allumatu vaenlane. Kui suvel sai majandus oses sektorites taas toimima hakata, siis nüüd terendab piirangute uus laine. Mida me vahepeal oleme ära teinud ja mida kogemusest õppinud, kirjutab Eesti Tööandjate Keskliidu üldkoosolekust ajendatud arvamusloos volikogu esinaine Kai Realo.

Mõeldes tagasi viimasele kaheteistkümnele kuule, saab selle tinglikult jagada kolmeks – aeg enne koroonat, pandeemia esimene laine ehk meditsiiniline kriis ja käesolev hetk ehk majanduskriis. Aeg enne koroonat tundub kauge, kuid teemad, millega enne kriisi tegelesime, on endiselt aktuaalsed ning mõned isegi vältimatuks kujunenud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum