• Jaga lugu:

  Püha Isa Huracan

  Lamborghini kuulutas hiljuti, et on tootnud 10 000 oma odavaima hinnaklassi superautot Huracan, mis tähendab, et kuigi eriline, pole seksapiilse väljanägemisega itaallane enam eriti haruldane.

  Tegelikult aga on olemas üks väga haruldane Huracan - selle omanik on ei keegi muu, kui Tema Pühadus paavst Franciscus, kirjutab The Drive.
  Oksjonimaja RM Sotheby's paneb Monaco suvisel oksjonil müüki just selle paavstile ehitatud Huracani. Nn püha Huracan kavandati autotootja ad personam osakonnas, mis ehitabki ainulaadseid masinaid Lamborghini kõige erilisematele klientidele. Viimaste hulgast leiab nii kurikuulsaid diktaatoreid, edevaid playboy'sid kui ka paavsti enda.
  “Meile RM Sotheby’ses on suur au olla valitud ainulaadse Huracani oksjoni toimumispaigaks. Huracan on juba iseenesest väga ihaldatud mudel, paavst Franciscuse õnnistuse ja autogrammiga ainueksemplar lisab sündmusele mõõtmatult olulisust. Oleme väga rõõmsad, et saame koostööd teha Lamborghini ja Vatikaniga sellises olulises heategevusprojektis, mis aitab neid, kes seda vajavad,“ ütles Augustin Sabatie-Garat, RM Sotheby’se Euroopa oksjonide mänedžer.
  Lamborghini Euroopa turule mõeldud mudelit ehivad Vatikani lipuvärvid ja masina nurgelist vormi kaunistab Bianco Monoceruse nime kandev valge värv. Lisaks veel Giallo Tiberino kollane värv auto katusel ja vööjoonel. Salongis on kasutatud eksterjööriga harmoneeruvat Bianco Leda Sportivo nahka, millel kollaste õmbluste tepingud istmetel, roolirattal ja armatuurlaual. Autol on 20tollised Giano rattad ühes Nero pidurisadulate ja muidugi paavsti autogrammiga kapotil.
  Nagu kuulutusest selgub, on masin seisnud kasutuseta alates selle tootmisest 2017. aastal ja müüakse “nagu uues” seisukorras. Oksjonil piirhinda pole ja kõik tulud suunatakse otse Pühale Isale, kes teenistuse abivajajate vahel ise ära jagab.
  Foto: RM Sotheby’s
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Lemmikuhoidja Laura: see on mu unistuste töö!
Loomaarmastaja Laura Vilbaste täitis turul tühja koha ja hakkas pakkuma lemmikloomade hoidmise teenust. Vilbaste loodab, et ta teenusest kasvab ühel päeval välja põhikohaga töö.
Loomaarmastaja Laura Vilbaste täitis turul tühja koha ja hakkas pakkuma lemmikloomade hoidmise teenust. Vilbaste loodab, et ta teenusest kasvab ühel päeval välja põhikohaga töö.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.