• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna Vee puhaskasum langes järsult

  Tallinna Vesi kaotab kasumlikkustFoto: Äripäev

  AS-i Tallinna Vesi müügitulu tõusis mullu 0,3% võrra, kuid kasumlikkus langes järsult kümnendiku võrra.

  Ettevõtte müügitulu püsis võrreldes varasema aastaga suhteliselt stabiilne, kasvades 0,3% võrra 53,24 miljoni euroni. Kuna Tallinna Vee tariifid on külmutatud 2010. aasta tasemel, sõltub vee- ja kanalisatsiooniteenuste müügist teenitud tulu muutus täiel määral tarbimisest, teatas ettevõte börsiteates.
  Hoolimata aastasest müügitulu kasvust on ettevõtte mullune puhaskasum võrreldes varasema aastaga langenud 10% ehk 2 miljoni euro võrra. Puhaskasumi langus on peaasjalikult olnud mõjutatud mitterahalistest muutustest SWAP-lepingute õiglases väärtuses, põhjendas firma.
  Veefirma ärikasum kasvas aastaga samuti 0,3% võrra, 24,83 miljoni euroni. Firma ärikasumit mõjutavad jätkuvalt tariifivaidlustega seonduvad õigusabikulud.
  „Ettevõte on pühendunud nii tootmis- kui kvaliteedinäitajate pidevale parandamisele ning klientidele usaldusväärse teenuse ning teeninduse pakkumisele. Hoolimata sellest, et teenuste hinnad ei ole tõusnud, on tootmistulemused ka 2014. aastal endiselt väga head,“ teatas firma.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.