Äripäev • 22. september 2016 • 1 min
Jaga lugu:

OEG: soovime Poola turul jätkata

Olympic Entertainment Groupi juhatuse esimees Madis Jääger.  Foto: Eiko Kink

Olympic Entertainment Group (OEG) teatas börsiteate vahendusel, et kuigi nende kasiino litsents Poola turul on lõppemas, soovitakse oma tegevust siiski jätkata.

"OEG on huvitatud Poola turul tegevuse jätkamisest ega ole teinud ühtegi otsust Poola turult väljumise kohta," ütles kontserni juhatuse esimees Madis Jääger. "Käesolevaks hetkeks ei ole meile teatavaks tehtud otsust litsentsi pikendamise taotluse kohta," lisas ta.

Lisaks seisab börsiteates, et OEG Olympic Entertainment Group on 24. märtsil 2016 avalikustanud 2015. aasta konsolideeritud majandusaasta aruande lisas 16 Poola kasiino asukohapõhise litsentsi kehtivuse asjaolud. "Muu hulgas on seal avalikustatud, et kasiino asukohapõhine litsents kehtib kuus aastat," kirjutatakse börsiteates. Tuuakse ka välja, et 27. septembril 2010 teavitas ettevõte börsiteate vahendusel, et litsents väljastati sama aasta 24. septembril.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt