Swedbank langetas OEG hinnasihti

03. oktoober 2016, 21:35
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161003/BORS/161009937/AR/0/AR-161009937.jpg

Swedbank vähendas Olympic Entertainment Groupi aktsia hinnasihti, sest ettevõte oli sunnitud Poolas oma tegevuse külmutama.

Swedbank vähendas OEG hinnasihti 2,05 eurolt 1,95 eurole. Lisaks sellele andis pank aktsiale ostusoovituse asemel neutraalse hinnangu.

„Tõusupotentsiaal on väike (7%) ning me ei näe positiivseid sündmusi, mis võiks aktsiahinda tõsta. Selle tõttu anname aktsiale ostusoovituse asemel neutraalse hinnangu,“ kirjutas Swedbank oma raportis.

Pank prognoosis, et OEG aastane käive ulatub Poolas 20 miljoni euroni ja kulumieelne kasum (EBITDA) 2 miljoni euroni. Kuna tegevus külmutati, pidi prognoose selle võrra korrigeerima ja seetõttu pidi vähendama ka hinnasihti.

OEG andis 23. septembril pärast börsipäeva lõppu kaks tähtsat teadaannet. Esimeses, väiksema tähtsusega, teatas OEG oma lahkumisest Valgevene turult. Teine teadaanne oli seotud Poola tegevuse külmutamisega. Nimelt ei ole OEG-l uut asukohapõhist tegevusluba, mille tõttu oldi sunnitud külmutama oma tegevus alates 24. septembrist.

Swedbanki analüütikud ei oota, et OEG enne 2018. aastat oma tegevust Poolas jätkaks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. October 2016, 21:35

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing