• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Euroopa pankade probleemid jõuavad USAsse

  Foto: Scanpix/REuters

  USA suurpankade kolmanda kvartali majandustulemused on väga positiivsed. Brexiti mõju jõuab aga peagi üle ookeani ning mitmed analüütikud ütlevad, et USA pankade head ajad on läbi, vahendab CNBC.

  ACG Analyticsi USA makrostrateegia juht Larry McDonald ütles, et pankadel on kolmandas kvartalis hästi läinud, sest intressimäärade tõusuootused suruvad intressikõverat kõrgemale (yield curve). See aga ei tähenda, et positiivne seis püsiks pikalt. McDonaldi sõnul võiks kaalukeeleks saada Euroopa pangandus, mis on kriisis.
  „Me ei oleks üllatunud, kui kasumite kasv jätkuks, aga see ei ole kooskõlas laiema pildiga,“ kirjutas McDonald. „USA pankade aktsiaid mõjutab praegu palju rohkem see, mis toimub Euroopas. Kui me jõuame jälle toksilise keskkonnani (Deutsche Bank), mis paar nädalat tagasi domineeris, hakkavad ka USA pankade aktsiad langema.“
  Goldman Sachs teatab oma tulemused teisipäeva õhtul ja Morgan Stanley kolmapäeva õhtul.
  Osaliselt on USA pankadel läinud hästi ka põhjusel, et ootused on langenud väga madalale, ütles S&P Globali aktsiainvesteeringute juht Erik Gibbs. Ta lisas, et investorid ostavad ja müüvad aktsiaid viimasel ajal ka rohkem, mis on muutnud turge volatiilsemaks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.