Microsoft tõstab Suurbritannias järsult hindu

24. oktoober 2016, 13:30
Microsoft kompenseerib naela kursi langust.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161024/BORS/161029888/AR/0/AR-161029888.jpg

Microsoft tõstab Suurbritannias järsult äritarkvara ja pilveteenuste hinda, et teha tasa naela odavnemine, vahendab Bloomberg.

Järgmise aasta 1. jaanuaril tõstetakse ettevõtete sees kasutatava äritarkvara hinda 13 protsendi võrra. Pilveteenuste hinnad tõusevad aga 22 protsendi võrra, teatas ettevõte oma blogipostituses. Tavatarbijatele mõeldud tarkvara või pilveteenuste hindu ei tõsteta, teatas Microsoft.

Naela kurss hakkas pärast Brexiti referendumit kiiresti odavnema – juuni lõpust alates on valuuta kukkunud umbes 16 protsenti. Ka teised tehnoloogiafirmad on oma hindu Suurbritannias tõstnud. Näiteks eelmisel kuul said Briti tarbijad teada, et uue iPhone’i mudeli eest peavad nad maksma kuni 16 protsenti rohkem.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. October 2016, 13:30

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing