Mait Kraun • 24. oktoober 2016 kell 10:30

Microsoft tõstab Suurbritannias järsult hindu

Microsoft kompenseerib naela kursi langust.  Foto: EPA

Microsoft tõstab Suurbritannias järsult äritarkvara ja pilveteenuste hinda, et teha tasa naela odavnemine, vahendab Bloomberg.

Järgmise aasta 1. jaanuaril tõstetakse ettevõtete sees kasutatava äritarkvara hinda 13 protsendi võrra. Pilveteenuste hinnad tõusevad aga 22 protsendi võrra, teatas ettevõte oma blogipostituses. Tavatarbijatele mõeldud tarkvara või pilveteenuste hindu ei tõsteta, teatas Microsoft.

Naela kurss hakkas pärast Brexiti referendumit kiiresti odavnema – juuni lõpust alates on valuuta kukkunud umbes 16 protsenti. Ka teised tehnoloogiafirmad on oma hindu Suurbritannias tõstnud. Näiteks eelmisel kuul said Briti tarbijad teada, et uue iPhone’i mudeli eest peavad nad maksma kuni 16 protsenti rohkem.

Hetkel kuum