Baltikumis jätkub aktsiapidu

Olympic Lätis.  Foto: Verslo Zinios
Liina Laks • 1 detsember 2017
Börsiuudised
Ainult tellijale

Sel aastal on Balti börsiindeksid paljusid maailma börse võimsalt edestanud. Suuri langusi ei ole ka Eesti üksikaktsiatel, kuid analüütikud hoiatavad, et säärane pidu ei saa kaua kesta ning hiiglaslikke tõuse aktsiatele enam ei ennustata.

Kolmanda kvartali tulemuste järel saab öelda, et põhimõtteliselt kõigil Eesti börsifirmadel on oodatult tugevad tulemused. Swedbanki aktsiaanalüüsi juht Marek Randma ja LHV vanemanalüütik Sander Danil vaatlesid ükshaaval Tallinna börsifirmasid ja otsisid, millisesse julgeks veel oma raha kindla plaaniga kasvama panna.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum