Indrek Mäe • 27. märts 2018 kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

„Tallinki müük võib tulevikus taas päevakorda kerkida“

Tallink  Foto: Shutterstock

Analüütikud ja Tallinki aktsionärid leidsid Infortari jätkamist kommenteerides, et kuigi uudis tekitab lühiajalist paanikat, oodatakse ettevõttelt pikas perspektiivis kasvu jätkumist. Sobiva pakkumise korral pole aga endiselt välistatud ka laevafirma müük.

„Praegu tundub, et kuigi Infortar jätkab Tallinki arendamist mõnda aega ise, siis sobiva pakkumise korral võib ettevõtte müük taas päevakorrale kerkida,“ ütles LHV panga vanemanalüütik Sander Danil. Infortari jätkamist pidas praegu vältimatuks ka ESK Grupi kaudu 100 000 Tallinki aktsiat omav Elmo Somelar. „Seda seetõttu, et ei suudetud leida uut strateegilist investorit,“ märkis ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum