Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Investor Toomase suurimad võidud ja väikesed kaotused

Olen teiega enam kui 16 aasta jooksul oma tehinguid küll jaganud, kuid ikka ükshaaval. Seekord löön teie ette kogu oma investeerimise ajaloo, mis annab tunnistust sellest, et kauplejaks ma ei kõlba ja teinekord on kõige igavam strateegia see kõige õigem.

Baltika Kvartalis asuv kontor ning kauplus.  Foto: Andras Kralla

Huvitaval kombel jäävad mu parimad tehingud pigem investeerimisteekonna algusesse. See oli muidugi buumiaeg, kus aktsiaid oli lihtsam duubeldada, kuid ega möödunud aastagi oma majandustõusuga sellest suurt maha jäänud.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum