investor Toomas • 6. juuli 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Investor Toomase suurimad võidud ja väikesed kaotused

Olen teiega enam kui 16 aasta jooksul oma tehinguid küll jaganud, kuid ikka ükshaaval. Seekord löön teie ette kogu oma investeerimise ajaloo, mis annab tunnistust sellest, et kauplejaks ma ei kõlba ja teinekord on kõige igavam strateegia see kõige õigem.

Baltika Kvartalis asuv kontor ning kauplus.  Foto: Andras Kralla

Huvitaval kombel jäävad mu parimad tehingud pigem investeerimisteekonna algusesse. See oli muidugi buumiaeg, kus aktsiaid oli lihtsam duubeldada, kuid ega möödunud aastagi oma majandustõusuga sellest suurt maha jäänud.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt