Kaspar Allik • 7. august 2018 kell 15:42
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kronoloogia: armastatud börsifirma lahustumise lugu

Foto: Raul Mee

Märtsi keskel ilmus Äripäevas samal päeval kaks uudist: arvutuskäik, et Olympic Entertainment Group on selle omanikest teinud Tallinna börsi kõige rikkamad mehed ning seejärel uudis, et needsamad mehed müüvad sellesama ettevõtte maha.

Märtsis hoidis Tallinna börsi kõige rikkama investori tiitlit enda käes Olympic Entertainment Groupi (OEG) rajaja ning toonane nõukogu liige Armin Karu. Ettevõtte turuväärtus ulatus 285 miljoni euro juurde, sellest Armin Karu jagu oli ligikaudu pool. Ka tema kaasteelise Jaan Korpusovi suur aktsiavarandus Tallinna börsil – 54 miljonit, mis tõi talle edetabelis 7. koha – pärines Olympicust.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum