Äripäev • 24. august 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale
LHV panga juhatuse liige ja juhatuse esimees Erki Kilu.  Foto: Raul Mee, Andres Haabu

LHV pikendab LHV Finance'i nõukogu liikmete volitusi

LHV Groupi kuuluva LHV Finance'i aktsionärid otsustasid täna pikendada kõikide nõukogu liikmete volituste tähtaega viis aastat. Nõukogusse kuuluvad Erki Kilu, Rain Lõhmus, Jaan Koppel ja Veiko Poolgas, selgub börsiteatest.

Erki Kilu on alates 2008. aastast LHV Panga juhatuse liige ja juhatuse esimees. Lisaks kuulub ta LHV Finance'i ja LHV Varahalduse nõukogusse ja on Eesti Pangaliidu juhatuse esimees ning Kalevi Jahtklubi juhatuse liige. Erki Kilule kuulub 126 685 LHV Groupi aktsiat ja tal on võimalik omandada 2016., 2017. ja 2018. aastal väljastatud optsioonide eest kokku 81 136 LHV Groupi aktsiat.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt