Äripäev • 24. august 2018 kell 14:11
Börsiuudised
Ainult tellijale
LHV panga juhatuse liige ja juhatuse esimees Erki Kilu.  Foto: Raul Mee, Andres Haabu

LHV pikendab LHV Finance'i nõukogu liikmete volitusi

LHV Groupi kuuluva LHV Finance'i aktsionärid otsustasid täna pikendada kõikide nõukogu liikmete volituste tähtaega viis aastat. Nõukogusse kuuluvad Erki Kilu, Rain Lõhmus, Jaan Koppel ja Veiko Poolgas, selgub börsiteatest.

Erki Kilu on alates 2008. aastast LHV Panga juhatuse liige ja juhatuse esimees. Lisaks kuulub ta LHV Finance'i ja LHV Varahalduse nõukogusse ja on Eesti Pangaliidu juhatuse esimees ning Kalevi Jahtklubi juhatuse liige. Erki Kilule kuulub 126 685 LHV Groupi aktsiat ja tal on võimalik omandada 2016., 2017. ja 2018. aastal väljastatud optsioonide eest kokku 81 136 LHV Groupi aktsiat.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum