Lauri Teder • 26. september 2018 kell 17:00

BoA: asutajate lahkumine aitab Facebookil Instagramiga rohkem raha teenida

Instagrami äpp  Foto: EPA / Glenn Hunt

Bank of America analüütiku hinnangul on Instagrami loojate esmaspäevane lahkumine firma juhtkonnast Facebooki jaoks hea uudis, sest see võimaldab fotojagamise keskkonda seniset kasumlikumaks muuta, vahendab CNBC.

Bank of America analüütiku Justi Posti sõnul oli Instagrami juhtide Kevin Systromi ja Mike Kriegeri lahkumine tõenäoliselt seotud tehnoloogiafirma püüdega Facebooki sotsiaalvõrgustiku ning fotojagamisrakenduse sisu rohkem ühildada ning Instagramis rohkem reklaame näidata. Meeste väljumine firmast võimaldab kontsernil Instagrami "väärtuse realiseerimist kiirendada". Samuti võib 1 miljardi igakuise kasutajaga Instagram hakata küsima ettevõtetelt tasu rakenduses oleva ostufunktsiooni kaudu müüdud toodete pealt, leidis Post klientidele saadetud ülevaates.

BoA seatud hinnasiht Facebooki väärtpaberile jäi praegusele tasemele - 205 dollarile. Kolmapäeval on ettevõtte aktsia kerkinud 1,9%, 168 dollarini.

Hetkel kuum