Äripäev • 29. märts 2019 kell 7:42
Börsiuudised
Ainult tellijale

GALERII: investorid kogunesid

Kolmapäeval esitleti Äripäeva kontoris investor Toomase eestvedamisel Whartoni ärikooli professori Jeremy J. Siegeli üleilmse bestselleri "Aktsiad pikaajalise investeeringuna" värsket eestikeelset trükki.

27. märtsi õhtul toimus Äripäevas "Aktsiatesse investeerimise kiirkursus ".  Foto: Andras Kralla

Aktsiatesse investeerimise teemal jagasid investor Toomase kõrval kogemusi investor ja Tallinna Tehnikaülikooli ning ettevõtluskõrgkooli Mainor õppejõud Kristjan Liivamägi, Tallinna börsi suurimate investorite sekka kuuluv advokaadibüroo Naur & Pärn vandeadvokaat Indrek Naur, Tallinna börsi juht Kaarel Ots, hobikaupleja ning raamatu „Aktsiad pikaajalise investeeringuna“ toimetaja Aivar Õepa, SEB Marketsi valdkonnajuht Kristofer Vähi, ettevõtja ja investor Elmo Somelar ning LHV maaklertegevuse juht Sander Pikkel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum