Börsiuudised
Ainult tellijale

Tallinna Sadama aktsionärid nõudsid korruptsioonijuhtumi kohta aru

Täna toimunud Tallinna Sadama aktsionäride koosolekul kinnitati peaaegu ühehäälselt tänavune dividend.

Tallinna Sadama aktsionäride koosolek.  Foto: Andras Kralla

Investorid kinnitasid 99,99% poolthäältega dividendiks 0,134 eurot aktsia kohta ehk 35,2 miljonit eurot. Raha makstakse investoritele välja 4. juunil. Sadama finantsjuht Marko Raid selgitas koosolekul: "Madalam maksumäär kehtib meil lõviosale dividendimaksest tänu sellele, et eelmisel aastal riik võttis 105 miljonit dividendi, sellest 1/3 on 35 miljonit ja Tallinna Sadam saab teha dividendi väljamakse selles ulatuses madalama maksumääraga. Seal on üks „aga“: eraisikutest aktsionäride puhul kuulub kinnipidamisele 7% tulumaksu, sealjuures ka väljamaksetelt, mis tehakse investeerimiskontole. Pangakontole laekub dividend kahes osas. 26. mai on viimane päev, kus aktsia ostja saab dividendi, alates 27ndast jääb dividend müüjale."

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum