Äripäev • 20 mai 2019

Pro Kapital lükkas võlakirjade lunastuse edasi

Pro Kapital Grupi tegevjuht Paolo Michelozzi.  Foto: Liis Treimann

Pro Kapital Grupp pikendas 82 950 vahetusvõlakirja lunastustähtaega kahe aasta võrra, teatas ettevõte börsile.

Kõik vahetusvõlakirjade omanikud nõustusid Pro Kapital Grupi ettepanekuga pikendada vahetusvõlakirjade lunastustähtaega.

AS Pro Kapital Grupp on esitanud Nasdaq Väärtpaberite Keskdepositooriumile taotluse vahetusvõlakirjade PKG7 lunastustähtaja muutmiseks. Kokku pikendati vahetusvõlakirju väljalaskehinnas 232 260 eurot.

Vahetusvõlakirjad kannavad intressi 7% kalendriaastas ja annavad vahetusvõlakirja omanikule õiguse vahetada ühe vahetusvõlakirja ühe ASi Pro Kapital Grupp aktsia vastu. Iga vahetusvõlakirja väljalaskehind on 2,80 eurot.

Pro Kapital Grupi kogukäive kasvas esimese kvartalis aastaga 53 protsenti, 10,4 miljoni euroni. Esimese kvartali brutokasum kasvas 130 protsenti, 4,1 miljoni euroni. Ärikasum ulatus 2,6 miljoni euroni ning puhaskasum ei kasvanud ja oli 0,1 miljonit eurot.

Hetkel kuum