Liina Laks • 18. juuli 2019 kell 6:01
Börsiuudised
Ainult tellijale

Netflix šokeeris investoreid, aktsia kukkus järelturul kivina

Ettevõte teatas, et teises kvartalis kadus neil USAs kasutajaid ning mujal ei suudeta nii kiiresti kasvada kui esialgu plaanitud. Pettumust valmistavad tulemused kukutasid aktsiat järelturul ligi 13%.

Netflixi majandustulemused olid iseenesest tugevad, aga sellest investoritele ei piisanud - nemad tahavad näha tugevat kasutajate kasvu.  Foto: AFP/Scanpix

Sellega aktsionärid ei arvestanud: teises kvartalis liitus Netflixi teenusega „vaid“ 2,7 miljonit uut kasutajat – analüütikud ootasid 5 miljoni uue maksva kasutaja lisandumist. USAs kaotas kontsern 0,1 miljonit klienti. Netflix ise teatas, et klientide langus oli vaid väike ja ühekordne tagasilöök, mitte pikaajaline probleem.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum