Liina Laks • 17. detsember 2019 kell 9:27
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tallinna Sadama aktsiaga tehti miljonitehing

Möödunud nädalal müüs suurelt Tallinna Sadama aktsiaid Mellon Treaty Omnibusi konto, suuremateks ostjateks olid pensionifondid.

Laevad Tallinna sadamas.  Foto: Liis Treimann

Mellon Treaty Omnibusi konto müüs aktsiaraamatu andmetel kokku 1,6 miljonit aktsiat. Kõige suurema tüki sellest ostis Swedbanki pensionifond K60, kokku 300 000 aktsiat. Talle järgnes Swedbanki K100 pensionifond 256 000 aktsiaga ning AB Siauliu Bankase konto 197 508 aktsiaga. Eraisikutest olid suuremad ostjad Valentins Boiko ja Kalev Kaasik. Tallinna börsi andmetel tehti lõviosa tehingust möödunud kolmapäeval, aga muudatus aktsiaraamatus jõustus alles eile õhtul.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum