Liina Laks • 12. märts 2020 kell 14:18
Börsiuudised
Ainult tellijale

SEB analüütik: osad Balti aktsiad ei pruugigi taastuda

SEB panga finantsanalüüsi juht Eduardas Petrulis usub, et kukkumisruumi on veel Tallinkil ja Tallinna Sadamal, mis kõige otsesemalt viirusega seotud tegevustest mõjutatud saavad, aga paraku on praegustel nn turvasadamatel üks väga halb omadus.

SEB pangahoone Tornimäel Tallinnas   Foto: Liis Treimann

Alates sellest hetkest mil koroonaviirusest tingitud turgude langus algas (25. veebruar), on kõige enam oma väärtust kaotanud ettevõtted loomulikult seotud reisisektoriga – Novaturas (-35%), Tallink Grupp (-19%), Tallinna Sadam (-17%). Tõenäoline reisimise vähenemine mõjutab teatud määral nende finantstulemusi ning samuti on risk, et riigid kehtestavad tõelised reisikeelud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum