Indrek Mäe • 13. aprill kell 13:49
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tallinna Kaubamaja tulemus trotsib koroonakriisi

Tallinna Kaubamaja parandas koroonakriisi trotsides numbreid.  Foto: Andras Kralla

Tallinna Kaubamaja Grupi äsja avaldatud kvartalitulemusest selgub, et ettevõte kasvatas hoolimata lahvatanud koroonakriisist selle aasta esimesel kolmel kuul nii müügitulusid kui ka vähendas kahjumit. See ületas küll gruppi katvate analüütikute ootusi, kuid nende hinnangul seisab hullem alles ees.

Kontserni kogu müügitulu ulatus esimeses kvartalis 175,5 miljoni euroni, mida on 7,4 protsenti enam kui aasta varem. Kõige enam toetasid Tallinna Kaubamaja müügitulusid esimeses kvartalis autokaubandus ja supermarketite segment. Languses olid jalatsikaubandus, aga ka Kaubamaja ning kinnisvara segmendid.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum