Kaspar Allik • 24. juuli kell 6:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Eestis võib saada Tesla aktsionäriks ühe euroga

Tesla aktsialennust osa saamine on senisest lihtsam ja odavam.  Foto: Lucy Nicholson

Euroopa üks väärtuslikematest äpipankadest Revolut on ilma fanfaarita teinud Eestis kättesaadavaks 0 teenustasuga kauplemise USA turul, mis võimaldab ühtlasi osta näiteks 1 euro eest tüki Tesla aktsiast.

Investoritele või kauplejatele on kasu ja atraktiivsus ilmne: puudub tehingutasu ning üksikaktsiaid saab osta nii-öelda fraktsioonide kaupa ehk 1 euroga saab osta tillukese tüki näiteks 1375 eurot maksvast Tesla aktsiast või 2677 eurot maksvast Amazoni aktsiast. Tesla puhul omaks investor seejärel ligi 0,07% ühest aktsiast ja Amazoni puhul ligi 0,04% aktsiast.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum