Peatükid

Grillmessi allee esitleb

https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180430/BOOK01/180439978/AR/0/AR-180439978.jpg

Kevad on grilliuudiste aeg. Toidumessil Eesti Grillimessi - Grillima! teema-alal tutvustatakse grillitehnikat ja -tarvikuid ning kohtuda saab suurte grillimeistritega. Laupäeval toimub Eesti Grilliliidu avalik grillikohtunike koolitus, mida viib läbi Enn Tobreluts isiklikult. Liitu Eesti Grilliliiduga (www.grilliliit.ee) ja saa kohtunikuks!

Eesti Grillimess - Grillima! tuleb 2019. aastal

Eesti Grilliliit alustas veebimessiga www.grillimess.ee juba aastate eest, kus kogutakse ja jagatakse asjalikku grilliinfot ja -uudiseid.

Kui Pärnus on grillisõpradel igal aastal juunikuus oma rahvusvaheline süürsündmus Grillfest, siis Tallinnas saab Eesti esimene grillimess teoks järgmise aasta toidumessil 3. ja 4. mail. Registreerimine on alanud aadressil grillimess@toidumess.ee.

Sel aastal on grillisõprade rõõmuks avatud Grillimessi allee, kus osalevad grilliteemalisi tooteid ja teenuseid pakkuvad eksponendid. Grilliliidu esitlusalal grillitakse ja chillitakse, vaata lisa toidumessi ajakavast lk 6. Grillimiseni!

Kui soovid rohkem infot, jäta kontaktandmed siia:

Sisuturundus (ST) on oma kauba, teenuse või firma tutvustamine huvitavate lugude jutustamise kaudu. Vormilt sarnaneb ST kvaliteetsele meediale, mistõttu on väga oluline, et ST oleks lugeja või vaataja jaoks ühemõtteliselt eristatud. ST on uudne ja moodne turundusviis, mille puhul jagatakse klientidega ka infot, mis varem jäi vaid siseringi teada. ST teenib alati tellija turunduslikke eesmärke.
Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. April 2018, 11:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing