Sööma!
30. aprill 2018
Jaga lugu:

Grillmessi allee esitleb

Kevad on grilliuudiste aeg. Toidumessil Eesti Grillimessi - Grillima! teema-alal tutvustatakse grillitehnikat ja -tarvikuid ning kohtuda saab suurte grillimeistritega. Laupäeval toimub Eesti Grilliliidu avalik grillikohtunike koolitus, mida viib läbi Enn Tobreluts isiklikult. Liitu Eesti Grilliliiduga (www.grilliliit.ee) ja saa kohtunikuks!

Eesti Grillimess - Grillima! tuleb 2019. aastal

Eesti Grilliliit alustas veebimessiga www.grillimess.ee juba aastate eest, kus kogutakse ja jagatakse asjalikku grilliinfot ja -uudiseid.

Kui Pärnus on grillisõpradel igal aastal juunikuus oma rahvusvaheline süürsündmus Grillfest, siis Tallinnas saab Eesti esimene grillimess teoks järgmise aasta toidumessil 3. ja 4. mail. Registreerimine on alanud aadressil grillimess@toidumess.ee.

Sel aastal on grillisõprade rõõmuks avatud Grillimessi allee, kus osalevad grilliteemalisi tooteid ja teenuseid pakkuvad eksponendid. Grilliliidu esitlusalal grillitakse ja chillitakse, vaata lisa toidumessi ajakavast lk 6. Grillimiseni!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt